РЕКЛАМА

Начало / Услуги / РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Телевизионната, радио и външна реклама са все още едни от най-въздействащите форми на комуникация, подходящи за бързо осъществяване на високи резултати за вашия бизнес и достигане до най-голям брой аудитории само чрез една кампания.

Телевизията предлага най-голяма възможност за творчество сред традиционните медии, докато радиото има предимството да предоставя най-подходящото послание, което ще гарантира продажба на вашите продукти и вашия бизнес.

Ние можем да създадем запомняща се визуална или спотова реклама, която да достигне до огромен брой хора и да донесе качествени резултати на вашия бизнес.

ПРОФЕСИОНАЛНО ВИДЕО И ФОТОЗАСНЕМАНЕ

Видео и фото материалите са най-бързият и ефективен съвременен начин да разпространиш своите идеи. Чрез рекламните клипове можеш да представиш за няколко секунди конкретен продукт или услуга, като изтъкнеш предимствата по информативен и оригинален начин. Можеш да ги използваш навсякъде – в медии, социални мрежи, уеб сайт.

 

Ние ти предлагаме цялостно решение във видео и фото рекламата, съобразено със спецификите на твоя бизнес.  Помагаме ти да избереш най-подходящия формат, с който да представиш своята дейност, създаваме творческа концепция и сценарий, реализираме заснемане и монтаж.

Разполагаме с екип от професионалисти и техника, които обхващат целия процес на създаване и реализиране на видео и фото продукция:

–           Професионална техника – камери, фотоапарати и осветление

–           Собствени студиа и монтажни зали

–           Опитни оператори, монтажисти, режисьори и сценаристи

–           Професионални фотографи

–           Дизайнери

От нашето портфолио

Телевизионна реклама ФлексКредит
Реклама
Телевизионна реклама СитиКеш
Реклама
Телевизионна реклама Мексон
Реклама
Телевизионна реклама Кредирект
Реклама
Реклама автобусна спирка FlexCredit
Реклама
Корпоративно видео СитиКеш
Реклама
Видео БНП Париба
Реклама
Брандинг на автобус FlexCredit
Реклама
Билборд на The Med
Реклама
Билборд на Sanitex
Реклама
Билборд на Happy
Реклама