Подходящи корпоративни рекламни материали

Корпоративните рекламни материали са от съществено значение за изграждането на корпоративната идентичност на дадена компания. Идеята на рекламните материали не е само да служат за реклама на самата фирма, а също и да бъдат полезни, както на персонала на компанията, така и на клиенти и бизнес партньори.

Всеки би се зарадвал да получи подарък, който освен интересна и подходяща визия, да може да предложи и удобство в ежедневието. Smile Agency всяка година подготвя каталог с разнообразни корпоративни рекламни материали.

Преди да изготвим нашия каталог, правим обстоен маркетингов анализ на пазара, който ни помага да предложим най-актуалните, атрактивни и ефективни предложения за рекламни артикули.

Корпоративни материали за всекидневно удобство!

Основната полза при тези продукти е, че рекламният материал може да бъде запазен и употребяван всекидневно. Брандирани с Вашето лого, рекламните материали  ще грабват вниманието на всеки потенциален клиент, който се среща с Ваши служители, клиенти или партньори. Това е един от ефективните маркетингови похвати за достигане до нови клиенти.

 

Ето и част нашите предложения :

 

 • Алуминиева химикалка със стилус за екрани. Възможност за брандинг.

  

 • Тефтер, размер А5 с PU корици с 80 бр. страници без редове, с място за химикалка. Възможност за брандинг.

 

 • Клипборд А4. Възможност за брандинг.

 • Тефтер А5 с PU корица с 192 страници с редове, 80g/m2. Възможност за брандинг.

 

Всекидневна употреба със стил!

В днешно време много голяма част от хората започнаха да използват торби от плат за ежедневна употреба. Те са леки, удобни и ефективни. За разлика от пликовете, които са изработени от пластмаса, текстилните торби ги превъзхождат по много параметри. Пластмасовите торбички имат много нисък коефициент на многократна употреба и се налага честата им смяна в ежедневието, докато текстилът е здрав и е подходящ за дълга употреба без опастност от късане. Едни от основните ползи на торбите за многократна употреба е  свързана със запазването на ресурсите. Макар да изглежда по-лесно да се вземе найлонова торба, те имат много по-голям отпечатък върху околната среда, затова ако желаем да променим нещо в това отношение, по-добър избор е торбата за многократна употреба. Друга полза е намаляване на замърсяването, както и пестенето на пари.

 • Пазарска чанта, изработена от 100% конопен плат с дълги дръжки. Възможност за брандинг.

 • Чанта, изработена от плат с къси дръжки и преден джоб, в който да помествате важни неща, които имате възможността да намерите бързо при търсене.  Възможност за брандинг.

 • Торба от полиестер 600D със страничен джоб, вътрешен джоб с цип и с къси и дълги дръжки за всяко предпочитание. Възможност за брандинг.

  

 

Хидратация и удобство!

Друг корпоративен продукт, който може да бъде използван за многократна употреба са бутилките за вода, кафе и всякакви други течности.

 • Двустенен термос от неръждаема стомана с коркова част. Съдържа и инфузер за чай. Вместимост 450мл. Възможност за брандинг.

 

 • Антибактериална пластмасова бутилка, вместимост – 600 мл. Възможност за брандинг.

 • Спортна бутилка. Изработена от HDPE. Вместимост 530 мл. Възможност за брандинг.

А за офиса и за удобството, което може да създадете на всеки по време на работния му ден, сме подготвили интересни чаши.

 • Едностенна хартиена чаша за еднократна употреба, 240 мл. С възможност за брандинг.

 

 • Порцеланова чаша с бамбукова подложка, 400 мл. Перфектен продукт за бюро или за маса, който освен, че ще пази напитката Ви топла, но и ще можете да използвате подложката, за да запазите работното си място чисто.

 

 • Метално канче за многократна употреба с възможност за брандинг, 350 мл

               

 • Термо чаша за път от неръждаема стомана, 300 мл. С възможност за брангинг.

 

Бъдете кретивни!

Пособия за писане, химикалки, бележници и тефтери, изработени от рециклирани или позволяващи рециклиране материали.

Подобна еко идея навлиза все повече в корпоративните материали и е подходяща за зелено ориентираните бизнеси, но и за всички бизнеси с модерни и отворени принципи на работа.

 • Комплект химикалка и механичен молив от бамбук, в кутийка. Химикалката е със синьо мастило. Възможност за брандинг.

 • Бамбукова химикалка с възможност за брандинг.

 • Комплект с цветни лепящи се бележки с 6 комплекта (25 листа/всеки) и тефтер със 100 обикновени страници. Химикалката не е включена. 100 х 150 мм. Възможност за брандинг.

 • Папка A4 от корк, с подложка от 20 обикновени листа с цвят слонова кост, държач за химикалка (химикалката не е включена) и ластик. Доставя се в плик от нетъкан текстил. 239 x 307 x 17 мм. Възможност за брандинг.

 

По-лесно и по-бързо е с технологиите!

Тъй като живеем във високотехнологична и дигитална епоха, в нашия каталог ви предлагаме различни технологични корпоративни рекламни материали.

 • Комплект безжични слушалки с кутийка с възможност за брандинг.

 

 • Външна зарядна батерия от пластмаса с вендузи за закрепяне на порърхности. Капацитет 2000 mAh и с включен микро USB зареждаш кабел. Възможност за брандинг.

 

 • Комплект зарядна батерия, с капацитет 8000 mAh, с преходник за автомобил и USB зарядно. Възможност за брандинг.

 • Безжична мишка с включени 2 бр. батерии ААА. Възможност за брандинг.

  

 

 

 

В каталога ни за 2022 година ще откриете богат избор от продукти с високо качество и уникален дизайн. Свържете се с нас и ние ще изготвим индивидуална корпоративна оферта, съобразена с Вашите нужди!

 

Уеб Страница: www.smileagency.bg

Е-мейл адрес: office@smileagency.bg

Мобилен: +359 888 901 636

Адрес: гр. София, бул. Македония 1, ет. 18