Кои сме ние?

Смайл Ейджънси е маркетинг агенция, която предлага на своите клиенти широк спектър от услуги в сферата на маркетинга и рекламата – от създаването и управлението на нова марка до различни рекламни кампании, материали, събития и инициативи за подкрепа на съществуващи марки и продукти.

За последните 20 години нашият управляващ екип натрупа разнообразен опит в областта на маркетинга и рекламата, като участва в управлението на водещи местни и международни марки като Milka, Jacobs, Своге, Ринг ТВ, Stella Artois, Kamenitza, Easycredit и много други.

Виолета Будева

Изпълнителен Директор

започва пътя си като Маркетинг Асистент в Kraft Jacobs Suchard през 2000г. Нейната кариера напредва бързо, като тя преминава през различни маркетинг позиции в международни компании: Бранд Мениджър, Мениджър Събития, Мениджър Продажби и Маркетинг. За няколко години Виолета се занимава с продукция и програма в спортните канали на бТВ груп – телевизия Ринг и bTV action, като Програмен Директор. Последните няколко години, преди да създаде агенцията, тя заема поста Маркетинг Директор в EasyCredit.

Евгения Владимирова

Бранд мениджър

завършва СУ – специалност Журналистика, след което защитава магистратура Връзки с обществеността. Стартира своята работна дейност в онлайн списание. През 2012 г. започва работа като маркетинг асистент в Изи Асет Мениджмънт, където по-късно заема  позицията Младши Бранд Мениджър.  От 2014 г.е  част от  екипа на Смайл Ейджънси.

Деян Петкин

Мениджър проекти

Завършва Колеж по мениджмънт, търговия и маркетинг  – специалност маркетинг. Стартира работната си кариера през 2008 година в централата на Уникредит Булбанк, където повече от пет години изпълнява част от глобалните стратегически планове на дружеството. Междувременно се занимава с професионална фотография и видео заснемане. От 2014 г.е част от екипа на Смайл Ейджънси, където отговаря основно за криейтив оформлението, графичния дизайн и заснемането на фотосесии, необходими за проекти на клиенти на агенцията.

Михаела Колева

Търговски Директор

прави първите си стъпки в сферата на продажбите през 1998 г., стартирайки работа в Брилиянт Инвест  – една от водещите български фирми за дамска конфекция. През 2002 година се присъеднинява към екипа на Лукс Клийнинг Тийм, където за няколко години се развива до ръководна  мениджърска позиция. От 2014 г. е част от екипа на Смайл Ейджънси, като Търговски директор на агенцията.