БРАНДИРАНИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ ЗА ЦЕЛИЯ ЕКИП!

Остават по-малко от 50 дни до Коледа!

Все пак всеки обича да подарява и да получава подаръци, нали? Да получиш или подариш подарък е част от магията на Коледа. Мислим, че когато избираме предмети, които да създават добри спомени, трябва освен красива визия, дизайн и качество, да можем да предложим и функционалност.

Време е да се подготвим за празничните дни, избирайки подаръци не само за семейството и роднините ни, но и за всички служители, бизнес партньори и клиенти.

Какво по-хубаво от това да изберем красиви брандирани подаръци, които могат да влизат в употреба не само за ден, два, ами за цялата година?

Ние от Смайл Ейджънси започваме да мислим още от сега за нашите клиенти и партньори и сме подготвили няколко идеи, за да улесним техния избор. Ще Ви помогнем да създадете идентичност, чрез различни предложения за подаръци, с възможност за брандинг, с които сме сигурни, че ще зарадвате целия екип. Направете своя избор сега!

Имаме няколко идеи, които със сигурност ще са от полза на всеки Ваш партньор, клиент или екип.

Ето някои от нашите предложения:

Голямо разнообразие от чаши – изработени от висококачествен материал, с възможност за брандинг. Вие изберете какви желаете да бъдат, а ние ще Ви изготвим най-бюджетната оферта, нашите дизайнери ще създадат прекрасна коледна визия и подаръкът ще е готов за поднасяне.

Химикалки, тефтери, календари и още безброй материали, които ще създадат уют на работното място и ще помогнат за олесняване и организиране на работния процес.

 

Ако сте решили да правите Коледно парти – със сигурност отново ще можем да сме полезни за цялостната окраса и създаване на празничен дух на Вашето празненство.

 

 

 

 

 

Разгледайте предложенията ни тук:

 

Свържете се с нас още сега!

 

Ние ще изготвим индивидуална оферта, съобразена с нуждите на вашия бизнес.

Уеб Страница: www.smileagency.bg

Е-мейл адрес: office@smileagency.bg

Мобилен: +359 888 901 636

Адрес: гр. София, бул. Македония 1, ет. 18