Звездно коледно парти на Сити Кеш

В края на 2019 г. получихме възможност да осъществим цялостната организация за Коледното парти на нашите приятели от СИТИ КЕШ. Купонът беше под надслов „Звездно парти на СИТИ КЕШ и приятели“, а концепцията на която се спряхме целеше да подскаже на служителите, че те са „звездите“ на вечерта и те са най-важни за компанията им.

 

За  да се почустват като такива, за място на провеждане на събититето и нощувка на присъстващите, ангажирахме един от най-луксозните хотели в България – Маринела.  За да бъде обстановката в унисон с темата на партито, осигурихме истински звездна и бляскава празнична декорация.

На купона се веселиха около 800 служители от цялата страна. Освен на много подаръци и награди, които избрахме със специално отношение, гостите се насладиха и на изискано меню и напитки, които подбрахме така, че да удовлетворят и най-претенциозния вкус.

За доброто настроение на служителите на СИТИ КЕШ се погрижи водещият Дани Милев с неговия бенд, както и неотразимата Камелия.

 

   

 

Много сме щастливи от положителните отзиви на служителите на СИТИ КЕШ и на предоставената ни възможност да направим техния празник незабравим