Кои сме ние?

Smile Agency e маркетинг агенция, стартираща своята дейност през юни 2014 година. Въпреки че агенцията отвaря врати скоро, хората които стоят зад името й, са с 20 годишен опит в областта на маркетинга и рекламата.

През годините екипът ни натрупа разнообразен опит в управлението, както на водещи местни, така и на международни марки.

Виолета Будева

започва пътя си като Маркетинг Асистент в Kraft Jacobs Suchard преди 14 години. Нейната кариера напредва бързо, тя преминава през различни маркетингови позиции в международни компании: Бранд Мениджър, Мениджър Събития, Продажби и Маркетинг Мениджър. Виолета работи заедно с Димитър в телевизията, като Програмен Директор. Последните няколко години тя се отдава на Easy Credit като Маркетинг Директор.

Димитър Стойчев

стартира своята работна дейност в телевизията и кино индустрията в края на 80-те години. През 1991 г. той открива своя малка рекламна агенция. За следващите 15 години поема старши маркетинг позиции в големи международни компании в сектора на бързооборотните стоки, някои от тях: Kraft Jacobs Suchard и Interbrew. За няколко години той се занимава и с продукцията в кабелен спортен канал. Следва период, в който работи на свободна практика, като Маркетинг и рекламен консултант. Сега Димитър се завръща към първата си и най-голяма любов – рекламата!